Προεπαγγελματικό

I. Προετοιμασία για τις εισαγωγικές εξετάσεις του Υπουργείου

II. R.A.D.

III. I.S.T.D.

Ι. Προετοιμασία για τις Εισαγωγικές Εξετάσεις του Υπουργείου

Η εισαγωγή στις Ανώτερες Επαγγελματικές Σχολές Χορού πραγματοποιείται ύστερα από εξετάσεις που διενεργούνται κάθε χρόνο ενώπιον ειδικών επιτροπών του Υπουργείου Πολιτισμού. Οι εξετάσεις διακρίνονται σε εκείνες για την εισαγωγή στο Τμήμα Καθηγητών Χορού, στις οποίες μπορούν να πάρουν μέρος απόφοιτοι Λυκείου, και σε εκείνες για το Τμήμα Χορευτών, στις οποίες έχουν δικαίωμα συμμετοχής όσοι έχουν συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας τους.

Οι υποψήφιοι και για τα δύο Τμήματα (Χορευτών και Καθηγητών Χορού) εξετάζονται στο κλασικό μπαλέτο, στον σύγχρονο χορό και στον αυτοσχεδιασμό, ενώ οι επιτυχόντες υποψήφιοι του Τμήματος Καθηγητών Χορού εξετάζονται και στην Έκθεση Ιδεών.

Η Σχολή μας προσφέρει ολοκληρωμένο πρόγραμμα μαθημάτων  προετοιμασίας για τις εισαγωγικές εξετάσεις σε όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους. Επιδίωξή μας είναι να προσαρμόζεται η προετοιμασία στις ανάγκες του κάθε υποψηφίου. Εκτός από τα ενταγμένα στο καθημερινό πρόγραμμα πρωινά μαθήματα, προσφέρονται και κύκλοι απογευματινών μαθημάτων, ενώ κατά τους μήνες Ιούλιο – Σεπτέμβριο κάθε έτους λειτουργούν τμήματα εντατικών μαθημάτων  προετοιμασίας.

 

 

logo    ΙΙ. Royal Academy of Dance (R.A.D.)                       
Τμήματα προετοιμασίας για τα Vocational Certificates της Royal Academy of Dance (Intermediate Foundation, Intermediate, Advanced 1 και Advanced 2).
Καλλιτεχνική Διεύθυνση : Άννα Πέτροβα

Διδασκαλία : Άννα Πέτροβα, Κατερίνα Φουντή

 

 

ΙΙΙ. Imperial Society of Teachers of Dancing (I.S.T.D.)               cache_4273761                          

H Σχολή μας από το 2011 είναι Approved Centre I.S.T.D. και προετοιμάζει σπουδαστές για το Teaching Ι.S.T.D. Diploma, καθώς και για όλα τα επίπεδα: Intermediate, Advanced 1 & Advanced 2.

Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Καρολίνα Φωτοπούλου

Προετοιμασία και Εξετάσεις για το Teaching Diploma του I.S.T.D., D.D.I. & D.D.E.: Ιωάννα Μαυρογιώργη.

 

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ