Η Σχολή μας

H Σχολή μας λειτουργεί εδώ και τριάντα πέντε χρόνια με σκοπό την ολοκληρωμένη εκπαίδευση στην τέχνη του χορού και στην υπεύθυνη διδασκαλία του. Χάρις στη φιλοσοφία τόσο της ιδρύτριας Άννας Πέτροβα όσο και του διδακτικού προσωπικού ότι η τεχνική αποκτά το νόημά της μόνον αν μετατρέπεται σε εργαλείο έκφρασης βιωμάτων και συναισθημάτων, η Σχολή έχει τροφοδοτήσει τον χώρο του χορού με μεγάλο αριθμό σφαιρικά εκπαιδευμένων χορευτών και αφοσιωμένων δασκάλων χορού.

Τον Σεπτέμβριο του 2015, με την σύμφωνη γνώμη του Υπουργείου Πολιτισμού, η άδεια λειτουργίας της Σχολής μεταβιβάστηκε από την Άννα Πέτροβα στην χορεύτρια και καθηγήτρια χορού Μάρω Μαρμαρινού (βεβαίωση της Διεύθυνσης Αθλητισμού & Πολιτισμού της Περιφέρειας Αττικής: ΑΔΑ ΩΠ227Λ7-Ε3Π).

Έτσι από το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016 η Σχολή λειτουργεί πλέον όχι μόνον σε ανακαινισμένο χώρο αλλά και, κυρίως, κάτω από νέες και πολλαπλώς ανανεωμένες εκπαιδευτικές συνθήκες (αυστηρά ειδικευμένο για κάθε αντικείμενο διδακτικό προσωπικό, ανανεωμένος άξονας σπουδών με συμπληρωματικά και εκτός του υποχρεωτικού προγράμματος επιπλέον μαθήματα και σεμινάρια κ.ά.). Όλα τα παραπάνω και πολλά άλλα σηματοδοτούν στην πολυετή ιστορία της Σχολής μας ένα νέο κύκλο εκπαιδευτικών και καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων.

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ